3 dingen die je absoluut moet weten over mannen

Hier zijn ze: een anonieme man verteld eerlijk zijn mening:

1) Wij mannen zijn oppervlakkig. Ja. Het is heel erg en het is een klein beetje pijnlijk, maar een paar hoge hakken en een jurkje kan soms meer wonderen doen voor je liefdesleven dan wat dan ook. En we vallen heus niet alleen maar op boomlange en slanke modellen. Maar we vallen wel op vrouwelijke vrouwen die hun best doen om er mooi uit te zien. En is dat zo gek? Zou jij een man in een jurk aantrekkelijk vinden? De kans is groot van niet.

2) We zijn veel "dommer" dan je zou denken. Met mijn buurvrouw heb ik het regelmatig over mannen en iedere keer wanneer ik haar uit probeer te leggen hoe mannen werken, is haar reactie steevast hetzelfde: "Zijn jullie dan echt zo dom?" Ja. We kunnen overduidelijke situaties volledig verkeerd inschatten. We kunnen hints totaal verkeerd interpreteren. Dit zou je "dom" kunnen noemen. Dit betekent niet dat we niet intelligent zijn. Maar het betekent simpelweg, dat we niet zo handig zijn in het inschatten van relaties als vrouwen. Dus als je jezelf ooit hebt afgevraagd of "hij nou echt zo dom is"... Dan is de kans groot dat het antwoord "Ja" is.

3) We zijn bang. We zijn bang...Bang:- om ons kwetsbaar op te stellen.
- om je kwijt te raken
- om iets verkeerd te doen.
- dat ons ego wordt gekrenkt.
- om op je af te stappen. Eigenlijk zijn we bang om ook maar een klein beetje minder te zijn dan perfect. We willen altijd de perfecte man voor je zijn. Daarom doen we soms zulke gekke dingen. Maar goed. Dit zijn 3 dingen die je wilt weten, maar die we je nooit zouden vertellen. Waarom? Geen idee. Laatst had ik het erover op een verjaardagsfeestje...En de mannen stonden allemaal op hun achterste poten. Vooral het eerste punt spraken ze heftig tegen. Ze vonden het maar niks. Ze zeiden het niet met zoveel woorden, maar ze vonden me "een verrader". Één iemand zei zelfs dat ik alle mannen een slechte naam zou geven. Totdat het later op de avond werd. Toen we een paar biertjes verder waren. Toen de vrouwen naar de woonkamer verhuisd waren en wij nog in de tuin zaten. Toen durfden ze ineens als mannen onder elkaar het wel toe te geven. Grappig toch? We zijn dus blijkbaar zelfs bang om je te vertellen dat we bang zijn. Daarom vertel ik het jou. Zodat je er je voordeel mee kunt doen. Wil je er wat over vragen?