Waarom wordt ze niet verliefd op mij?

               Of erger, waarom bleef ze niet verliefd? 

Zes vragen die ik je vooraf wilt stellen..

- Gebeurde het wel eens dat een vrouw je vertelde dat ze liever je gewone vriendin zou zijn, zonder romantische aspecten... en net terwijl je er zeker van was dat ze een klik had  én terwijl je echt wist dat jij lief en goed voor haar bent?

- Ben je ooit al eens een vrouw kwijtgeraakt aan een ietwat stoutere man? En begreep je echt niet hoe ze daarvoor kon vallen? Of erbij kon blijven?

- Heb je je al eens afgevraagd waarom een bepaalde vrouw niet tot je aangetrokken voelde? Terwijl je echt alles voor haar deed?

- Ben je al eens een relatie kwijtgeraakt zonder dat je ex een duidelijke reden kon geven waarom het uit was gegaan? Of misschien gaf ze een reden waarvan je intuïtief aanvoelde dat het dat niet was.

- Was er ooit een vrouw tot je aangetrokken, die het plots niet meer was en je in de war bracht?

- Heb je ooit al eens een vrouw willen overtuigen dat jij een goede man was voor haar, in de hoop dat ze zich daardoor tot jou aangetrokken voelde?

Als één van die dingen je overkwam, dan zal je veel aan Dr.Love kunnen  hebben. 

Hij/Zij wil je inzicht geven in het spel, in de manier waarop vrouwen denken en waarin ze echt wel en echt niet aangetrokken zijn in een datingfase.

In onze huidige maatschappij zijn de belangrijkste waarden die we nastreven in een relatie: gelijkwaardigheid, vertrouwen en eerlijkheid. Deze waarden zijn echter dodelijk voor een opwindende relatie en seksleven, dat juist gebaat is bij verleidelijke manipulaties. Maar hoe pak je dat op een goede manier aan? 

Een antwoord krijg je wellicht in een van mijn volgende posts. Wil jij op de hoogte blijven en berichten ontvangen, klik dan hier.

Op welke dating app heb je het hoogste slagingspercentage? En hoe kom je zonder kleerscheuren door de vleeskeuring? We bespreken onze favoriete dating apps in deze podcast van Lisa Mosmans, Timo Harmelink en Lieke Malcorps.