Wandelogie Coaching in de natuur bij jou in de buurt of in Dorst naar keuze.

Thomas de Peinder - helpt je een stap vooruit.
Thomas de Peinder - helpt je een stap vooruit.

Over mij..

Na ongeveer 40 jaar werkzaam te zijn in de geestelijke gezondheidszorg en het bedrijfsleven, heb ik mijn ervaring en kennis op het vlak van psychiatrie, psychische problematiek, verzuimbegeleiding en mentale begeleiding bij prestatiebevordering omgedoopt naar wat ik ''Wandelogie'' coaching noem. We hebben dan een ''wandelgesprek'' in de natuur bij voorkeur in de bossen van Dorst. 

Maar ben je bijvoorbeeld in Amsterdam of in Spanje of waar dan ook, dan doen we de coaching via je Iphone [met de google duo app] terwijl jij in de natuur bij jou in de buurt bent. Dit werkt ook echt goed, is bewezen.

Uitgangspunt van mijn benadering is na te gaan hoe jouw probleem er uitziet hoe je daarmee omgaat. Hiermee gaan we aan de slag [in de rustgevende natuur] op weg naar een passende oplossing voor jou. Waar je ook bent! 

De coaching werkt voor jouw heden & toekomst! 

Wat kost het?

De intake/kennismaking per telefoon is gratis. Gemiddeld zijn er 5 sessies nodig om tot een goede oplossing te komen, soms minder, soms meer.  Wandelogie-sessie tarief van ongeveer 50 - 75 minuten is €.50,= 

Meestal is de werkgever graag bereid de kosten te betalen. Het is aan te raden dit te bespreken. 

Wij willen hierbij graag bemiddelen.

Altijd fijn! Hier doen we het voor...Reacties

"Het is prettig om buiten terwijl je in beweging bent, wandelend, ook te praten over je leven of wie je bent en wat je wilt... in vrijheid en zonder beperkingen...."

"Het natuurelement is een grote katalysator tijdens de wandelingen. Het schept een veilige, neutrale omgeving. Het inspireert, brengt je dichter bij je gevoel."

"De natuur geeft rust, relativeert en inspireert. De natuur is zoals het is, en dat probeer ik meer toe te passen op mezelf. Ik ben zoals ik ben, en met die bron ga ik het doen en kan ik het doen, en ook: WIL ik het doen."

"Zinvol, buiten zijn was fijn, spiegelende gesprekspartner, heb meer compassie en vertrouwen gekregen."

"Gesprekken waren prettig en constructief, de omgeving (natuur) vond ik rustgevend en prachtig."

"Wandelcoaching in de natuur was een voorrecht, als volwassenen spelen we ook liever buiten dan binnen."

"Wandelen in de natuur helpt om goede gesprekken te hebben en me beter te laten voelen." 

Mary O. 13:04 Via Linkedin schrijft ze me:

Hallo Thomas, Ik ben inmiddels weer hersteld en aan het werk. Ik werk nu op een andere manier dan voorheen en ben alert op mijn valkuilen. Af en toe trap ik er weer in maar dan herken en herpak ik. Ik heb je aanbevolen bij mn collega's van de IC-afdeling.

Natasja C. heeft om 12:51 het volgende bericht verzonden via Linkedin.

Wil binnenkort wel eens afspraak met je maken. Corona en werk, maar ook privé loopt het niet altijd lekker. Niks ernstigs of dramatisch hoor. Maar nooit weg om een keer objectief te kunnen bomen 🙂

Annet L. 13:30 schrijft me via Linkedin: 

Met mij gaat het gelukkig goed ( behalve dat ik mijn been heb gebroken en met krukken loop) Op dit moment is het erg druk op de IC, maar ik kan nu niet bijspringen daar. Het Amphia ziekenhuis werkt hard om het personeel te ondersteunen en fijn dat jij hier ook voor ze kan zijn, als het nodig blijkt.