Thomas de Peinder

                      Over mij..

Nu ik ongeveer 40 jaar werkzaam ben in de geestelijke gezondheidszorg en het bedrijfsleven, heb ik mijn ervaring, kennis, wonen en werken in de natuur omgedoopt naar wat ik ''Wandelogie'' noem. We hebben dan een ''wandelgesprek'' al wandelend in de natuur hebben we een gesprek met elkaar meestal 1-op-1.

Mensen zijn geblokkeerd of kunnen even geen richting geven aan hun leven, relatie, verliefdheid of werk. Dan gaan we op zoek naar die blokkades en belemmeringen om ze vervolgens op te lossen en in een ander perspectief te plaatsen. Uitgangspunt van mijn benadering is na te gaan hoe jij denkt over jouw probleem en hoe je daarmee omgaat. Hiermee gaan we aan de slag op weg naar een passende oplossing voor jou.

Er is altijd een uitweg te vinden! Ik bied je een wandeling in de goede richting. Jij kan zelf hier die eerste stap zetten en met mij in contact komen.

Een wandelgesprek is minstens 5000 en max 10000 stappen naar een gewenste oplossing op maat. Geen onderwerp is te gek voor een gesprek!

#ontmoeten #ontstressen #ontspannen #burnout #leidinggeven #ondernemen #werkstress #relatiestress #alcoholverslaving #conflikten #perfectionisme #narcisme #assertiviteit #angst #gezinsproblemen #verpleegkundig-leiderschap #thuiswerk-leiderschap #team-leiderschap #persoonlijk-leiderschap #verliefdheid #daten #datingstress #versieren #relatie #scheiding #lockdown #somber #down #neerslachtig #gespannen 

Bent u huisarts? Vind hier recept voor verwijzing en informatie

Oplossingsgerichte coaching

Bij oplossingsgericht coachen draait het om de toekomst en niet om het verleden. Mijn methode richt zich op een rooskleurige toekomst en moedigt cliënten aan om dingen te doen die oplossend werken. Het verleden, met name de oorzaak/het gevolg, wordt zo veel mogelijk gelaten voor wat het is. Dit doordat het vaak niet duidelijk is wat de oorzaak en het gevolg is. Het gaat bij oplossingsgericht coachen om oplossingen te bedenken voor de problemen/stress. Het gaat om het positief staan in de situatie en gericht te zoeken naar oplossingen. Al zijn het kleine oplossingen, ook zij kunnen verschil maken.

Wandelogie-sessie tarief van ongeveer een uur is vijftig euro contant. Geen pinautomaat aanwezig in het bos.

Je kan hier een afspraak maken voor een eerste gesprek. Of als je een vraag hebt stel hem dan hier, vragen staat vrij geen enkele vraag is gek. Je krijgt altijd eerlijk antwoord. 

Neem op de afspraak gerust je hond mee, maar laat het even weten vooraf.