Een wandelgesprek met mij kan ook heel goed in de natuur bij jou in de buurt nu..

Thomas de Peinder - Verzuim Wandeloog
Thomas de Peinder - Verzuim Wandeloog

Over mij..

Na ongeveer 40 jaar werkzaam te zijn in de geestelijke gezondheidszorg en het bedrijfsleven, heb ik mijn ervaring, kennis, wonen en werken omgedoopt naar wat ik ''Verzuim Wandelogie'' noem. We hebben  dan een ''wandelgesprek'' in de natuur. Een bos, park of groengebied bij jou in de buurt of als je kan in de boswachterij van Dorst.

Mensen zijn mentaal geblokkeerd of kunnen even geen richting geven aan hun leven, relatie of werk. Dan gaan we op zoek naar die blokkades en belemmeringen om ze vervolgens op te lossen en in een ander perspectief te plaatsen. Uitgangspunt van mijn benadering is na te gaan hoe jij denkt over jouw probleem en hoe je daarmee omgaat. Hiermee gaan we aan de slag in de natuur op weg naar een passende oplossing voor jou. Waar je ook bent, want afstand speelt geen rol. Bij jou in de buurt is vast ook wel een mooi wandelgebied te vinden.

Bent u huisarts? Vind hier uw recept voor verwijzing van uw client.   

De begeleiding draait om jouw toekomst en niet om het verleden. 

Mijn begeleiding moedigt je aan om dingen te doen die een oplossing brengen. Het verleden, met name de oorzaak/het gevolg, wordt zo veel mogelijk gelaten voor wat het is. Dit doordat het vaak niet duidelijk is wat de oorzaak en het gevolg is. Het gaat om het positief staan in de situatie en gericht te zoeken naar oplossingen. Al zijn het kleine oplossingen, ook zij kunnen verschil maken.

Je kan hier aanmelden voor een wandelgesprek met Thomas. Of als je een vraag hebt stel hem dan hier, vragen staat vrij geen enkele vraag is gek. Je krijgt altijd eerlijk antwoord. 

Wat kost het?

De intake/kennismaking per telefoon is gratis. Gemiddeld zijn er 5 sessies nodig om tot een goede oplossing te komen, soms minder, soms meer.  Wandelogie-sessie tarief van ongeveer [8000 stappen] 50 - 75 minuten is €.70,= 

Voor IC-verpleegkundigen in ziekenhuizen die door de corona drukte overbelast zijn geraakt is het tarief €.50,=

Altijd fijn! Hier doe ik het voor...

"Het is prettig om buiten terwijl je in beweging bent, wandelend, ook te praten over je leven of wie je bent en wat je wilt... in vrijheid en zonder beperkingen...."

"Het natuurelement is een grote katalysator tijdens de wandelingen. Het schept een veilige, neutrale omgeving. Het inspireert, brengt je dichter bij je gevoel."

"De natuur geeft rust, relativeert en inspireert. De natuur is zoals het is, en dat probeer ik meer toe te passen op mezelf. Ik ben zoals ik ben, en met die bron ga ik het doen en kan ik het doen, en ook: WIL ik het doen."

"Zinvol, buiten zijn was fijn, spiegelende gesprekspartner, heb meer compassie en vertrouwen gekregen."

"Gesprekken waren prettig en constructief, de omgeving (natuur) vond ik rustgevend en prachtig."

"Wandelcoaching in de natuur was een voorrecht, als volwassenen spelen we ook liever buiten dan binnen."

"Wandelen in de natuur helpt om goede gesprekken te hebben en me beter te laten voelen." 

Reacties

Mary O. 13:04 Via Linkedin schrijft ze me:

Hallo Thomas, Ik ben inmiddels weer hersteld en aan het werk. Ik werk nu op een andere manier dan voorheen en ben alert op mijn valkuilen. Af en toe trap ik er weer in maar dan herken en herpak ik. Ik heb je aanbevolen bij mn collega's van de IC-afdeling.

Natasja C. heeft om 12:51 het volgende bericht verzonden via Linkedin.

Wil binnenkort wel eens afspraak met je maken. Corona en werk, maar ook privé loopt het niet altijd lekker. Niks ernstigs of dramatisch hoor. Maar nooit weg om een keer objectief te kunnen bomen 🙂

Annet L. 13:30 schrijft me via Linkedin: 

Met mij gaat het gelukkig goed ( behalve dat ik mijn been heb gebroken en met krukken loop) Op dit moment is het erg druk op de IC, maar ik kan nu niet bijspringen daar. Het Amphia ziekenhuis werkt hard om het personeel te ondersteunen en fijn dat jij hier ook voor ze kan zijn, als het nodig blijkt.