BOSWACHTERIJ DORST

Dit uitgestrekte bosgebied is door Staatsbosbeheer omgetoverd in een parkachtige omgeving waar je heerlijk kunt recreëren. Ook mag je hier (grotendeels) vrij rondstruinen. Karakteristiek zijn de leemputten, zandverstuivingen, ransuilen en grazende Schotse hooglanders in een deel van de bossen. De vele gemarkeerde wandel-, fiets- en mountainbikeroutes, voeren je door het afwisselende landschap van Boswachterij Dorst. De brede en verharde paden in de bossen zijn ideaal voor rolstoelgebruikers of een wandeling met de kinderwagen. Kom je met de auto? Die kun je bij drie restaurants parkeren: BEUM, Natuurpoortcafé BOS & Co. of De Vijf Eiken. 

Maar als je naar mij toekomt is het de bedoeling hier te parkeren om van hieruit te gaan wandelen.

Surae
Een bekend recreatieterrein in het bosgebied was natuurbad Surae. Het openluchtbad was gelegen in één van de leemkuilen. Sinds enige jaren is de plas teruggegeven aan de natuur, en kun je er wandelend of fietsend van genieten.

Als je het leuk vindt om een keertje met mij voor de fun een wandeling in dit gebied te maken kan dat natuurlijk ook, je bent van harte welkom mede namens mijn trouwe viervoeter Pol. Vul het formulier in en je krijgt zsm een *uitnodiging.

Na de wandeling drinken we een kopje thee op de veranda van mijn boshuis.
Na de wandeling drinken we een kopje thee op de veranda van mijn boshuis.

                                                     *Deze uitnodiging is uitsluitend bedoeld voor mijn FB en Instagram volgers.

                                                                                      https://www.facebook.com/wandelogie

                                                                                      https://www.instagram.com/wandelogie