Wandelwinkel


Ik daag je uit! 

Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. 

Ziekteverzuim, werkstress en het verhogen van de vitaliteit van werknemers zijn natuurlijk heel erg belangrijk. Een Ommetje maken heeft daarnaast ook een bewezen effect. Het zorgt voor een betere vitaliteit en hersengezondheid, waardoor je de kans op stress en ziekteverzuim dus ook verlaagt. 

Doe je mee? Loop liefst elke dag een ommetje van 20-30 minuten in de natuur. Maar een paar keer per week totaal 150 minuten is ook prima om je beter en fitter te voelen.

Black Friday 2020Black Friday 2020
GezondheidGezondheid

Gratis E-book

Meer energie, rust in je hoofd en een gezonder leven! Download nu het gratis e-book starten met wandelen! Ervaar de voordelen van matig intensief bewegen. Met tips om het wandelen goed op te bouwen. Leer wat de juiste wandelhouding is. Lees hoe je het wandelen ook echt gaat volhouden. Het wandelboek is gratis aangeboden door Wanda wandelt.

SportSport
EreadersEreaders

De commissie die met deze pagina wordt opgehaald, door jouw aankoop, komt ten goede aan hersenonderzoek.