''We bakken geen zoete broodjes''

Thomas: ''Goed begin van het weekend. Zelf koolhydraatarm broodjes gebakken met broodmix van Bregje''.  #koolhydraatarm #koolhydraatarmerecepten #gezondeten #bewusteten 

                                                             ''Ze waren heerlijk en vulde goed''

Omzetstress in retail en horeca ondraaglijk.. 

Waar het kan wil ik je graag tips geven en helpen je omzetstress te verminderen.

Wat je nu in de retail ziet is dat die bedrijven hun wintervoorraad niet kunnen verkopen, maar hebben al wel nieuwe voorraad ingekocht op basis van de verwachte inkomsten van deze winter. Winkeliers zullen nu meer moeten doen om via hun website meer te verkopen en andere websites daarbij een handje te laten helpen om reclame voor ze te maken. Zoals ik dat nu kan doen voor de branche ''gezondheid en lifestyle'' 

Affilliate advertenties kunnen je helpen verschillende resultaten te stimuleren voor je bedrijf, zoals het verhogen van het aantal bezoeken aan je website of ervoor zorgen dat mensen in je buurt je locatie bezoeken. Ik zou zeggen probeer het eens, je verkoop gaat met 1 klik hier al snel in stijgende lijn!

            1628 RETAILERS HEBBEN ZICH AL AANGEMELD EN NU MINDER OMZETSTRESS! 

Maar ook particulieren kunnen met hun website geld verdienen, klik op de banner en start dan meteen!

Thomas: "Het blijft mooi om zelfstandig ondernemers in Nederland en België te helpen met het werven van nieuwe klanten via affilliate marketing''.  

Gespreksonderwerpen

die aan bod kwamen tijdens de coaching en waar je ook over kan lezen

Hoe kun je als ondernemer of leidinggevende succesvol zijn in deze onzekere Corona-tijd?
Het antwoord is simpel: passend kleurgebruik voor je website, logo, interieur en kleding heeft een grote invloed op de uitstraling van je bedrijf. Zeker nú is het essentieel om je daarmee te onderscheiden van je concurrenten.

Een heldere boodschap die in de bedrijfscultuur van je onderneming doorklinkt en in alle facetten zichtbaar en voelbaar is, maakt je bedrijf herkenbaar en verhoogt de kans op een positief beeld bij de doelgroepen.

In dit boek ga je inzien wat de relatie is tussen de kleurkeuzes die jij maakt en het succes van je onderneming. Dit boek leert je hoe je kleur kunt inzetten voor de juiste uitstraling, een gezond werkklimaat, gemotiveerde medewerkers en persoonlijke ondersteuning in zakelijke situaties.

Aan de hand van voorbeelden van grote en kleine ondernemingen en een eenvoudig stappenplan kun je direct aan de slag om jouw onderneming succesvoller te maken. Met minimale inspanning behaal je zo maximale resultaten. Succesvol ondernemen is ook in Corona-tijd mogelijk, met de kracht van kleur naar minder omzetstress! 

STEUN JE BUURTWINKEL VIA. BOL.COM

Op zoek naar bijvoorbeeld een spel, verzorgingsproduct of boek? Hier hebben we tienduizenden Nederlandse ondernemers die verkopen via bol.com voor je samengebracht, zodat je de winkel om de hoek ook gelijk kunt ondersteunen. Kies dus je categorie, selecteer een locatie en vind de winkel die je zoekt! 

Bol.com Algemeen

Een kenmerk van succesvolle mensen is dat zij innerlijk in balans zijn en een positieve uitstraling hebben. Dit kun jij ook bereiken als je gebruik maakt van de kracht van kleur.
De inspirerende oefeningen in dit boek ondersteunen je en brengen je in balans. Gebruik kleuren voor energie, zelfvertrouwen of ontspanning. Met welke kleur kleding benadruk je jouw kwaliteiten? Hoe richt je een (werk)ruimte in waarin jij je prettig voelt? Aan de hand van voorbeelden gebruik je de kracht van kleur voor persoonlijk succes en minder stress! 

EEN GOED VOEDINGINGSPATROON IS GOED VOOR JE FYSIEKE EN MENTALE GEZONDHEID

Eet puur geluk!

Lees in dit boek het interview met Dymphina Jooren over EET PUUR GELUK. De doorgaans van energie bruisende zakenvrouw Dymphina Jooren belandt op een dag pats-boem in een burn-out. Ze klopt aan bij haar huisarts, wordt doorverwezen naar een psychiater en staat algauw met doosjes vol slaappillen en antidepressiva weer buiten. Maar dat is niet wat ze wil. Wat zit er in die pillen? Wat komt zij tekort?
Een orthomoleculair arts stelt vast dat zij een tekort heeft opgebouwd aan de neurotransmitters serotonine en dopamine: ofwel de gelukshormonen. Dan stelt Dymphina zichzelf de vraag hoe zij die tekorten weer kan aanvullen. Door veel zelfstudie komt ze erachter dat het serotonine- en dopaminegehalte in haar
hersenen op een natuurlijke wijze kan worden verhoogd door bepaalde eiwitten in recepten te verwerken. Met dat gegeven gaat zij creatief aan de slag in de keuken. Maar liefst 52 weken lang kookt zij elke dag haar eigen geluk stimulerende recepten die simpel te maken zijn en natuurlijk lekker zijn. Een jaar later ziet zij op de scan de uitslag: haar gelukshormonen zijn weer op peil!
Kun je zelf ook wel een boost gebruiken? Met dit heerlijk simpele kookboek kun je gelijk aan de slag!

Check alle producten van Bregje

Afvallenmetbregje heeft een speciale actie: van 14-01-2021 tot en met 26-01-2021 krijgen klanten 30% korting op de Atkins artikelen.

Afvallenmetbregje 

Verkoopt sinds 2010 producten die te gebruiken zijn voor het keto-dieet, koolhydraatarm-dieet en het eiwit-dieet.
Bij Afvallenmetbregje is er de keuze uit meer dan 1300 dieet producten. Afvallenmetbregje heeft een selectie gemaakt uit de beste eiwitdieet- en koolhydraatarme producten. Bij Afvallenmetbregje kunnen de bezoekers niet alleen terecht om af te vallen, maar zeer zeker ook om op gewicht te blijven.
Naast het feit dat Afvallenmetbregje gewoon heel erg veel producten heeft voor een hele mooie prijs vindt Afvallenmetbregje het ook belangrijk dat een klant met alle vragen terecht kan. Geen vraag is te gek!
USP's
• Persoonlijke aandacht;
• Flexibele bezorging;
• Zeer goede klantbeoordeling;
• Meer dan 1300 producten.

Winkelomschrijving

Afvallenmetbregje verkoopt sinds 2010 producten die te gebruiken zijn voor het keto-dieet, koolhydraatarm-dieet en het eiwit-dieet.
Bij Afvallenmetbregje is er de keuze uit meer dan 1300 dieet producten. Afvallenmetbregje heeft een selectie gemaakt uit de beste eiwitdieet- en koolhydraatarme producten

Het leefstijlkompas van huisarts Tamara de Weijer

In het Leefstijlboek deelt huisarts Tamara de Weijer praktische tips om je na vier weken fitter te voelen, een sterkere weerstand op te bouwen en bovenal lekker in je vel te zitten. Iets wat in deze tijd nóg belangrijker is geworden. Het boek is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring.

Door middel van het door Dokter Tamara ontwikkelde Leefstijlkompas vertelt zij op een toegankelijke manier over de thema's bewegen, ontspanning, slaap en voeding. Daarnaast bevat het boek 30 heerlijke recepten en diverse ervaringsverhalen. Ook is er aandacht voor de mentale kant, met thema's als sociale verbinding, gedragsverandering en zingeving. 

Kortom: alles voor meer balans en een gezondere 'jij'!


Ouders van Nature 

Is één van de weinige online magazine die attachment parenting, empathisch ouderschap en duurzaam ouderschap specifiek als uitgangspunt heeft. Verschillende blogs zoals Samen slapen, Angst voor zwemles en Vogeltaarten maken worden dan ook goed bezocht. 

Over Natural Parenting

Ik lees veel over kinderen en opvoeden. Een benadering die me erg aanspreekt is natural parenting/attachment parenting, in het Nederlands natuurlijk ouderschap genoemd.

Wat is het?

De basis van natuurlijk ouderschap is gehechtheid van het kind aan de ouder. Dat biedt een stuk veiligheid waardoor kinderen zich evenwichtig kunnen ontwikkelen. Het komt er eigenlijk op neer dat je je richt op de behoeften van het kind in jouw verzorging en opvoeding. En dat je je kind met liefde en positief benadert (wat soms lastiger is dan je denkt).

Daarbij ga je dus niet zozeer uit van wat jij wilt, hoe jij het hebt geleerd of hoe de omgeving het wil en hoe anderen het doen. Je gaat uit van de behoeften van je kind. Daarvoor is inlevingsvermogen nodig. Praat met je kind en luister vooral. Stel vragen. Kijk hoe het kind op jou en de omgeving reageert. Leer signalen herkennen, wordt een sensitieve ouder. Proberen jouw ervaringen en verwachtingen die interpretaties kleuren los te koppelen.

Online de goedkoopste boodschappen 

Druk, druk, druk herkenbaar? 

Soms komt het gewoon niet uit om naar de supermarkt te gaan, in dat geval biedt Butlon een uitkomst. Butlon biedt online de goedkoopste boodschappen zonder wachtlijst of lange levertijd. Bestel heel makkelijk boodschappen in grootverpakking en vul de koelkast of vriezer in no time.
• Voor 12 uur besteld, morgen bezorgd in heel Nederland;
• De goedkoopste boodschappen van Nederland door voordelige grootverpakkingen;
• Gratis bezoring vanaf € 70,-;